Gyakori kérdések

Az alábbiakban felsorolom azokat a gyakori kérdéseket és az ezekre adott válaszokat, melyek az esküvőszervezés kapcsán a munkám során felmerülnek.
Ajánlatkérés
 • Milyen nálad az esküvőszervezés folyamata a kapcsolatfelvétel után?

  Az esküvőszervezés árakat, illetve az elképzeléseiteket összeegyeztetve elkezdjük a közös tervezést. Mindent időben és részletesen elmagyarázok nektek. Munkám során számomra mindig a menyasszony, illetve a pár elképzelése a legfontosabb a szolgáltatókkal szemben is.

 • Miért fogadjunk fel profi esküvőszervezőt?

  Mert le tudja venni a felelősséget a vállatokról. A felkészületlenség a váratlan helyzetekben okozhat némi felfordulást. Én rendszeresen foglalkozom esküvőszervezéssel, ezért kellő rutint szereztem már benne, hogy az esetlegesen felmerülő problémákat határozottan megoldjam, mindent kézben tartva. Nem riadok vissza a nehézségektől. Esküvőszervező megbízása mellett szól sokszor az időhiány is, hiszen előfordulhat, hogy egy párnak gyorsan kell összeházasodnia, ezért rövid idő alatt kell a feladatokat összeszervezni..

 • Milyen szakemberek vannak jelenleg a piacon?

  A piacon kétféle esküvőszervező dolgozik: jutalékos (akik nem kérnek a pártól pénzt, hanem a szolgáltatóktól kapnak jutalékot) illetve a csomagáras, vagy fix díjas esküvőszervezők (őket a pár fizeti ki). Én az utóbbiba tartozom, és azt is elmondom, hogy miért. Engem a pár fizet ki, nekik dolgozom, tehát mindig az ő érdekeiket fogom képviselni a szolgáltatókkal szemben.

  A jutalékos rendszerben egy nem profi szervező hajlamos azokat a szolgáltatókat ajánlani, akiktől több jutalékot kap, háttérbe szorítva azt, hogy a párnak pontosan mire is lenne szüksége. Sok szolgáltató egyébként kevésbé szereti ezt a rendszert mert elesnek a bevételük egy részétől. Aki nem kér a szolgáltatóktól részesedést, sokkal szélesebb körben tud ajánlani, mert többekkel van kapcsolata ezáltal. Előfordul, hogy a pár ugyanúgy kifizeti a szervező díját, csak nem tud róla, mert eleve emelt árat kínálnak neki. Természetesen ez a saját véleményem és ezzel semmiképpen sem szeretném megbántani a jutalékos rendszerben dolgozó társaimat, hiszen egy profi szervezőnél ezek a problémák nem merülhetnek fel.

 • Miért vagy számunkra te a legjobb esküvőszervező?

  Minden elvállalt esküvőt maximális törődéssel és figyelemmel kezelek, hogy ne csak az esküvő napja, de a készülődés pillanatai is felejthetetlen élményként maradjanak meg az emlékeitekben. Bár kedvesen, de annál magabiztosabban, minden számotokra fontos részletre odafigyelve könnyítettem meg a dolgotokat, hogy az esküvőszervezés gondtalanul, stresszmentesen valósulhasson meg.

  Garantálom, hogy nem bánjátok meg a közös munkát, mert a megbízási díjamat megsprórolom nektek máshol. Nagyon sok esküvőszervező van a piacon. A legjobbak véleményem szerint azok, akik kreatívak és nem félnek a legjobbakkal dolgozni.

 • Milyen típusú esküvőket vállalsz?

  Bármilyen elképzelést meg tudok valósítani. Számomra egyébként kiemelten fontos a környezet és a Föld védelme. Ha Ti a zöld esküvő mellett teszitek le a voksot, megteszek mindent, hogy e szempont is szem előtt legyen tartva.

 • Milyen szolgáltatókkal dolgozol együtt?

  A legtöbb eskövői szolgáltatót ismerem az együttműködések révén. Látom őket munka közben, ezért pontosan tudom, hogy mit kínálnak, ezért a számotokra legmegfelelőbbet tudom nektek ajánlani.

 • Mennyibe kerül az esküvőszervezés?

  Igyekszem minden egyéni kérésnek megfelelni, ezért kidolgoztam néhány csomagajánlatot az eddigi tapasztalataim alapján, melyeket a csomagok menüpont alatt tudsz megtekinteni. A csomagokat igyekeztem úgy alakítani, hogy mindenki megtalálja a számára megfelelőt.

 • Hogyan néz ki az esküvő napján a szolgáltatás?

  Az esküvőszervező feladata nem ér véget az előkészületekkel, hanem igény szerint a nagy napon is szükségszerű lehet a forgatókönyvnek megfelelő koordinációs tevékenyégek miatt.

  Biztosak lehettek benne, hogy akárcsak a szervezés folyamán, ugyanúgy az esküvő napján is biztos támaszt tudok nektek nyújtani és a legjobb tudásom szerint fogom végezni a dolgom.

 • Mi a fő érv amellett, hogy a szervezését profi vigye végig helyettünk?

  Magánszemélyként sokkal több időbe telik az esküvőt megszervezni munkahely és a napi teendők mellett, ráadásul ismeretlen területen. Ezen okokból kifolyólag sajnos a párok gyakorta rákényszerülnek, hogy lejjebb adjanak az igényeikből és kompromisszumokat kössenek vagy akár a lakodalmat is elengedjék, csak a házasságkötést megtartva. Ha felkerestek, tudok nektek segíteni, hogy lemondások nélkül akár rövid idő alatt megszervezzem az esküvőtöket. Esküvőszervezőként azok válláról is le tudom venni a szervezés terheit, akik külföldön élnek.

Dolgozzunk együtt!

Szóljon a nagy napot megelőző készülődés időszaka a soha vissza nem térő pillanatok megéléséről!