Rólam

Örömömre szolgál elhatározásotok, hogy megkezditek közös életeteket, ezentúl egy családként! Életetek egy csodálatos fordulóponthoz érkezett, és külön örülök, ha úgy döntötök, hogy osztozhatok az örömötökben.
Ajánlatkérés

Keserű Eszter

NOVA Esküvőszervezés

Néhány szóban szeretném elmondani nektek, hogy miért is érdemes rám bíznotok ennek a napnak a szervezését.

Hiszek a házasságban!

Őszintén hiszem, hogy a házasság nem csak egy papír hanem egy nagyon erős összetartó erő két ember között, egy érzés hogy tartoztok valakihez. Valakihez, akivel egymást választottátok egy életre párotoknak. Ezt ünneplitek, és ünneplik veletek együtt sokan az esküvőtökön.

Ez pedig egy olyan esemény ami életetek egyik legszebb napja lesz. Ahhoz, hogy tökéletes legyen, egy nagyon komplex szervezési feladot kell végrehajtani. Ehhez gyakorlatra és rutinra is szükség van.

A mai helyzetben olyan váratlan dolgok történhetnek amire gyakorlat hiányában nem biztos, hogy fel vagytok készülve. Ha ilyen történik, nektek akkor sem kell izgulnotok, vagy lemondanotok valamiről. Nekem az a dolgom, hogy ezeket a helyzetek megoldjam.

Ezt örömmel is teszem. Én leveszem a vállatokról,a terhet, és így nektek, csak a várakozás és szervezés örömteli részeiből kell kivennetek a részeteket. A felelősséget én vállalom.

Esküvőszervezőként minden szolgáltatóval komoly szerződést írok, így elkerülhetők a fölösleges konfliktusok.

A munkám abból áll, hogy meghallgatom mi az álmotok, és azt segítsek nektek megvalósítani. Ha szeretnétek biztos kezekben tudni az esküvőtöket, kérjetek bátran időpontot egy személyes találkozóra!

Dolgozzunk együtt!

Szóljon a nagy napot megelőző készülődés időszaka a soha vissza nem térő pillanatok megéléséről!